09
Απρ
2013

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το φροντιστήριο Ηράκλειτος  σας  προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα:
« Επιλέγω σπουδές & Επάγγελμα »

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων Πεντζίκη (Παπάγου 40) και η ώρα προσέλευσης είναι στις 18.00 μ.μ.  Απευθύνεται σε μαθητές Α’, Β’ , Γ’ λυκείου και γονείς μαθητών . Ομιλητής :  κ. Κωνσταντίνος  Κότιος Σύµβουλος  Σταδιοδρο μίας Μ.Α., υπ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ.  &  συγγραφέας  της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ  ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ,
Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY  θα ενημερώσει τους  μαθητές και τους γονείς τους  για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. αλλά και γενικότερα τις σπουδές και τα επαγγέλματα. Παράλληλα, θα αναλύσει όλα εκείνα τα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζει τόσο ο μαθητής της Α΄- Β’  τάξης όσο και ο υποψήφιος της Γ΄ Λυκείου και θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων σχετικά με: Ειδικότερα, ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με:
• Τις σχολές και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με το κάθε τμήμα
• Τις προοπτικές των επαγγελμάτων και των αποφοίτων των τμημάτων, σύμφωνα με έγκυρες έρευνες
• Ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι ειδικές κατηγορίες (πολυτέκνων, τριτέκνων και κοινωνικών κριτηρίων), τις κατηγορίες των αθλητών και των μαθητών με ειδικές παθήσεις.
• Το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και τις αλλαγές στο νέο μηχανογραφικό δελτίο
• Τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές (αναλυτικά στοιχεία για τις παθήσεις που αποκλείουν από τις σχολές, τα όρια των αγωνισμάτων, στατιστικά δεδομένα επιτυχίας κ.ά.).
• Τις έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα παρουσιαστούν διαδραστικά και συνεντεύξεις επαγγελματιών με χρήσιμες συμβουλές για την αγορά εργασίας.
Σε όλους τους μαθητές της Ά και ΄Β Λυκείου θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ  κωδικοί  για να κάνουν  το Αυτοματοποιημένο Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test K.17 , της εταιρείας employ
Πληροφορίες στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ  τηλ. 2310770664
Θεωρούμε πως η παρουσία σας σε μια τέτοια ομιλία κρίνεται απαραίτητη και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε.
Είσοδος Ελεύθερη